Iris Cleaning

info@iriscleaning.bg

гр. Банкя, ул. Варна 103

Редовно почистване на базисен абонамент

Редовно почистване на базисен абонамент.

В сравнение с еднократните почиствания, при които може да се наложи на няколко почистващи фирми да посетят вашия дом с течение на времето, нашата система за редовно почистване на базисен абонамент представлява икономично, време-спестяващо и ефективно решение.

Професионална услуга за редовно почистване на базисен абонамент

Този вид обслужване включва периодични посещения на вашия дом или работно пространство от нашите опитни хигиенисти. Те се грижат с професионална прецизност както за общите работни зони, така и за уютните кътчета предназначени за почивка.

Специализираните ни услуги се отличават със стотина процента екологично чистота, благодарение на използването на почистващи средства, лишени от алергени и токсични съставки. Така, вие и вашите близки, както и вашият домашен спътник, можете да се чувствате напълно безопасни и уютно във вашата обновена обстановка.

За да поддържате постоянно реда и чистотата в дома си, Вие можете, разбира се, да наемете икономка за Вашия дом. В същото време това няма да Ви гарантира, че тя винаги ще може да изпълнява възложените задачи толкова ефективно и професионално, тъй като има видове почистващи дейности, които изискват работа в екип .

Почистването предполага, че при Вас идва екип от квалифицирани специалисти от клинингова компания, всеки от които има ясни задачи в областта, в която той се е специализирал. В този случай скоростта на почистване и подреждане на Вашите помещения се увеличава с около 50-80%, точно както и качеството.

Освен това на икономката ще трябва да се заплаща фиксирана сума пари, независимо от обема и интензивността на извършената работа, докато при абонаментното почистване от клинингова компания, стойността на предоставените услуги се калкулира подробно и еднократно.

Със сигурност Вашите разходи ще са по-малки като ще бъде спестено и времето за почистването на Вашия дом.

Доверете уюта и чистотата на Вашия дом на професионалистите в това.

Професионална услуга за абонаментно почистване

Типът услуга абонаментно почистване на дома Ви от клинингова компания включва периодични посещения във Вашия дом или работно място /офис. За да се гарантира необходима добра хигиена. Опитните хигиенисти се грижат с професионална прецизност за дома Ви, грижат се както за общите работни зони, така и за уютните места, предназначени за почивка.

Нашите специализирани услуги се отличават с екологична чистота, благодарение на използването на почистващи продукти, не съдържащи токсични вещества и непредизвикващи алергии.

Така Вие ​​и Вашите близки ще бъдете спокойни и сигурни за децата, както и за домашните си любимци.

Ние можем да извършим почистване на Вашия апартамент на регулярна база, редовно. Извършваме и услуги по почистване след ремонт на жилището.

Поръчайте и се доверете на почистване на жилището при нас. Ние Ви предлагаме професионална услуга в областта на почистването на апартаменти.

Всички наши специалисти са професионално обучени, преминали първоначално обучение и опитни в работата си. В допълнение, ние редовно следим цялата извършена работа. И се свързваме с Вас, за да сме сигурни, че почистването на апартамента отговаря на всичките Ви нужди.

Изберете нашите професионални услуги и се насладете на свободното си време, докато ние почистваме Вашия апартамент.

Последни публикации

Какви са ползите от професионалното пране на фотьойли?
Какви са ползите от професионалното пране на фотьойли?

Поддържането на качеството на вашите мебели изисква редовно почистване на […]

Вижте повече
Може ли да се извършва пране на тапицирани столове?
Може ли да се извършва пране на тапицирани столове?

Какво трябва да знаете, преди да започнете пране на тапицирани […]

Вижте повече
Как да премахнете петна от меката мебел?
Как да премахнете петна от меката мебел?

Собствениците знаят твърде добре, че разливите и петната по меката […]

Вижте повече
Как да премахнете петна от килима
Как да премахнете петна от килима в три стъпки?

Работихте толкова усилено, за да напомняте на хората да събуят […]

Вижте повече