Iris Cleaning

info@iriscleaning.bg

гр. Банкя, ул. Варна 103

Какви са ползите от професионалното пране на фотьойли?

Какви са ползите от професионалното пране на фотьойли?

Поддържането на качеството на вашите мебели изисква редовно почистване на тапицерията. Всекидневната ви ще изглежда по-добре с фотьойли от кожа и плат. Изборът на перфектния фотьойл за вашия дом вероятно ви е отнел часове. Вашите деца и домашни любимци са го обикнали и го използват като място за хранене. Скоро става толкова мръсно. Не си струва да почиствате стар фотьойл, ако няма да изглежда отново като нов. Това е убеждението на много хора, които смятат, че трябва да си купят нов фотьойл. В действителност това не е вярно. Професионалните услуги за пране на фотьойли превръщат стари фотьойли в нови с почистване. Резервирайте професионалното пране на фотьойли още днес

Защо да перете редовно вашите фотьойли

Важно е да обърнете внимание на почистването и поддръжката на тапицерията, когато я купувате за първи път. По-късно нямаме достатъчно време за поддръжка. Има широка гама от вещества, които могат да повлияят отрицателно върху качеството на столовете и фотьойлите, включително храна и косми от домашни любимци. Редовното почистване на тапицерията определено си заслужава. Той дава много ползи за вашето здраве.

Вижте 5-те предимства на пране на фотьойли тук:

Дългосрочни спестявания

Ако пренебрегнете пране на фотьойлите ви, в крайна сметка може да платите повече. Вашите мебели ще издържат по-дълго, ако ги поддържате редовно.

 

Издръжливост

Комплектите от тъкани могат да изглеждат скучни и тънки поради частици прах. Влакната на тапицерията могат да се повредят трайно от острите си ръбове. Ще се повреди без редовно почистване. Професионалните услуги за пране на фотьойли премахват мазнини от тялото, прах, мръсотия, петна, мухъл и много други. За да увеличите издръжливостта, използвайте редовно почистване. В резултат на това мебелите ще издържат по-дълго време.

 

Външен вид

Основното предимство на почистването на тапицерията е нейният външен вид. Изглежда мръсен от натрупана мръсотия и отломки, което ви кара да се смущавате, когато гостите ви посетят дома ви и се чувстват неудобно да седят на фотьойлите. Избягвайте такъв момент, като извършвате редовно почистване.

 

Подобрено качество на въздуха

Прането на фотьойлите осигурява редица важни предимства, включително подобрено качество на въздуха. Седенето на фотьойл или диван може да вдигне прах и косми от домашни любимци. Те водят до алергии и респираторни проблеми. Професионалните почистващи услуги могат да направят всичко по перфектен начин, те премахват цветен прашец, пърхот и др. В резултат на елиминирането на тези алергени, качеството на въздуха във вашия дом ще се подобри и вие ще получите по-здравословен начин на живот.

 

Мирише по-свежо

Почти всички фотьойли задържат миризми. Почистването на тапицерията определено е необходимо, когато мебелите ви започнат да миришат. Докато освежителят за въздух може да маскира миризмата, дълбокото прането на тапицерията наистина ще я премахне. Всички акари и алергени няма да бъдат премахнати. Можете да почистите дълбоко дома си, като наемете професионални почистващи услуги.

 

Можете да видите повече за професионалното пране на фотьойли тук.

Последни публикации

Какви са ползите от професионалното пране на фотьойли?
Какви са ползите от професионалното пране на фотьойли?

Поддържането на качеството на вашите мебели изисква редовно почистване на […]

Вижте повече
Може ли да се извършва пране на тапицирани столове?
Може ли да се извършва пране на тапицирани столове?

Какво трябва да знаете, преди да започнете пране на тапицирани […]

Вижте повече
Как да премахнете петна от меката мебел?
Как да премахнете петна от меката мебел?

Собствениците знаят твърде добре, че разливите и петната по меката […]

Вижте повече
Как да премахнете петна от килима
Как да премахнете петна от килима в три стъпки?

Работихте толкова усилено, за да напомняте на хората да събуят […]

Вижте повече